Touringcar huren Stichtse Vecht

 

Touringcar huren Stichtse Vecht

De gemeente Stichtse Vecht is een samenvoeging van de voormalige gemeenten Breukelen, Loenen en Maarssen. De gemeente is deels vernoemd naar de rivier de Vecht, die centraal door de gemeente loopt. De gemeente is ontzettend centraal gelegen met haar ligging tussen de grote stad Utrecht en onze hoofdstad Amsterdam. Daarnaast is de gemeente Stichtse Vecht gelegen bij de Utrechtse Heuvelrug. Dit gebied is zeer populair bij natuurliefhebbers en het is dan ook de uitgerekende plek voor een prachtige wandeling of mooie fietstocht.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Chique uitstraling

Opvallend aan de gemeente Stichtse Vecht, is dat je er ontzettend veel buitenplaatsen, hofsteden en landhuizen vindt. In alle drie de plaatsen van de gemeente Stichtse Vecht vindt je deze bijzondere bouwwerken. In Breukelen vindt je bijvoorbeeld buitenplaats Vechtvliet, in Maarssen vind je buitenplaats Goudestein en in Loenen vind je buitenhuis Cronenburgh. Daarnaast vindt je in de omgeving ook meerdere kastelen. In Breukelen vind je kasteel Oudaen, kasteel Nijenrode en voormalig kasteel Aastein. In Maarssen vind je kasteel Bolenstein en kasteel Snaafburg. Tot slot vind je in Loenen nog kasteel Mijnden en voormalig kasteel Kronenburg. Alle landhuizen, kastelen en buitenplaatsen zijn stuk voor stuk prachtig, ieder op zijn eigen manier. Sommige landhuizen zijn eenvoudig te bezoeken en bij sommige kastelen kun je zelfs een hapje eten. Het klinkt misschien saai, maar het is ook leuk om deze gebouwen te bezoeken met de kinderen. Je kunt er een leuk verhaal bij vertellen over hoe ridders, koningen en prinsessen hier vroeger leefde. De kinderen zullen versteld staan terwijl papa en mama ook kunnen genieten van een prachtig stukje historie.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

De drukte opzoeken

Even geen zin in de natuur of in historische gebouwen, geen probleem. Vanuit de gemeente Stichtse Vecht sta je in korte tijd midden in het drukke centrum van Utrecht en Amsterdam. In beide steden kun je heerlijk wandelen en genieten van het mooie centrum met de karakteristieke. Ook zijn beide steden voorzien van veel kleine boetiekjes en meerdere vestigingen van grote winkelketens, waardoor het de perfecte plek is om heerlijk te shoppen. Ook zijn er ontzettend veel leuke restaurants te vinden voor een heerlijke lunch, een chic diner of voor een borrel met een hapje op een van de terrassen. Wanneer je dus even wat meer drukte om je heen wilt hebben, is het dus aan te raden om een bezoekje te brengen aan Utrecht of Amsterdam.

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen voor het huren van een touringcar, voor een busuitstapje, als evenementenvervoer of als vervoer naar een feest of festival, is gemakkelijk snel. Via onderstaande knop kom je bij een aanvraagformulier terecht. Beschrijf hierin duidelijk de dag, de datum, het tijdstip en de route waarvoor je een touringcar wilt huren. Wanneer je na het invullen het aanvraagformulier verstuurd, wordt jouw formulier naar alle partijen gestuurd die eventueel zouden kunnen voldoen aan jouw aanvraag. Je krijgt vervolgens van verschillende verhuurbedrijven een zogenaamde ‘Touringcar offerte’ toegestuurd. Het is vervolgens geheel aan jou de keuze welke van de verhuurbedrijven je kiest en waar je dus een touringcar gaat huren. Toch niet helemaal wat je zoekt, geen probleem. Het aanvragen van een offerte is gratis en geheel vrijblijvend.