Touringcar huren Utrechtse Heuvelrug

 

Touringcar huren Utrechtse Heuvelrug

De gemeente Utrechtse Heuvelrug is een samenvoeging van de voormalige gemeenten Amerongen (met uitzondering van Elst), Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum en Maarn. Ook omvat de gemeente een groot deel van de Heuvelrug, de stuwwal die een zandrug vormt welke loopt van Huizen tot Rhenen. Je kunt eindeloos genieten van deze bijzondere natuur tijdens een mooie wandeling of een leuke fietstocht.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Veelzijdigheid in de natuur

De Utrechtse Heuvelrug is bij veel natuurliefhebbers een van de favoriete plekjes in eigen land. De natuur op de Utrechtse Heuvelrug biedt veel mogelijkheden. Het bestaat vooral uit heuvels van zand, heide en bossen. Je kunt op verschillende manieren van deze prachtige groene natuur genieten. Zo kun je een wandeling maken door het gebied. Er zijn verschillende routes, kort en lang, die door het gebied lopen waardoor je er urenlang heerlijke wandelingen kunt maken. Daarnaast vindt je verschillende fietspaden, zowel aangelegd als off-road. Dit is dan ook de reden dat je veel fietsers en mountainbikers tegen zult komen op de Utrechtse Heuvelrug. Ook trekt het gebied veel ruiters aan, waardoor je dan ook regelmatig een ruiter op een paard tegen het lijf zult lopen. De prachtige natuur op de Utrechtse Heuvelrug trekt ook veel verschillende diersoorten aan. Wees stil en kijk goed om je heen, dan zal je veel dieren kunnen spotten. Ook zijn er ontzettend veel verschillende vogels te zien in het gebied. Dit is dan ook de reden dat veel mensen naar het gebied komen om vogels te spotten. Bang dat de kinderen zich gaan vervelen? Hier hoef je je geen zorgen over te maken. Er zijn genoeg mogelijkheden voor de kinderen om te spelen. Daarnaast kunnen de kinderen natuurlijk heerlijk ravotten in de zandbergen en de bossen.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Landgoederen en kastelen

In de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug worden ook regelmatig bus uitstapjes georganiseerd voor culturele uitjes. Er is namelijk niet alleen mooie natuur te zien, maar in de omgeving vindt je veel chique landgoederen en kastelen. In de gehele omgeving staan verschillende imposante bijwerken, die dan ook veel aandacht trekken van zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen. Sommige landgoederen en kastelen zijn geopend voor bezoekers. Daarnaast zijn verschillende panden omgetoverd tot een restaurant of een hotel. Wanneer je een uitje plant in de buurt, zal je tijdens de rit met de touringcar dan ook al verschillende van deze landgoederen en kastelen spotten. 

 

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen voor het huren van een touringcar kan makkelijk en snel. Via onderstaande knop kun je jouw aanvraag invullen. Beschrijf hierin duidelijk de dag, de datum, het tijdstip en de route waarvoor je een touringcar wilt huren. Wanneer je het aanvraagformulier verzendt, wordt jouw formulier naar alle partijen gestuurd die mogelijk kunnen voldoen aan jouw aanvraag. Je krijgt vervolgens van verschillende verhuurbedrijven een zogenaamde ‘Touringcar offerte’ toegestuurd. Het is vervolgens geheel aan jou de keuze welke van de verhuurbedrijven je kiest en waar je dus een touringcar gaat huren. Heb je toch nog vragen of wil je er misschien nog even over nadenken? Geen probleem. Het aanvragen van een offerte is kosteloos en geheel vrijblijvend.