Touringcar huren Zeist

 

Touringcar huren Zeist

Zeist is een stad en gemeente gelegen rondom Utrecht. De gemeente Zeist bestaat uit de dorpen Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Austerlitz. Daarnaast sta je wanneer je reist via Bunnik of De Bilt, zo in het drukke centrum van Utrecht. Ook vind je er andere leuke steden om te bezoeken, zoals Veenendaal, Vianen, Houten en Ede. Naast de woonkernen staat Zeist ook bekend om zijn overwegend groene karakter. Dit komt doordat Zeist gelegen is aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Zeist is een plaats waar dus van alles te zien en te doen is.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

De Slotstad

Een van de bekendste bezienswaardigheden in Zeist is toch wel het Slot Zeist. Niet zo gek dus dat vanwege dit kasteel, Zeist ook regelmatig ‘Slotstad’ wordt genoemd. Slot Zeist is regelmatig geopend voor bezoekers. Er worden rondleidingen gegeven en regelmatig vind je in het kasteel bijzondere exposities terug. Ook beschikt het kasteel over een brasserie met een heerlijk terras. Dit is de ideale plek om tijdens een wandeling of fietstocht door de Utrechtse Heuvelrug even te pauzeren met een kop koffie of thee met huisgemaakt gebak. Daarnaast kun je er ook genieten van een heerlijke lunch of sluit hier de middag af met een borrel en hapjes. Ook is er de mogelijkheid tot een high tea. Dit kan zowel binnen maar ook buiten als een soort picknick. Tot slot biedt Slot Zeist de mogelijkheid tot het organiseren van een bijzonder diner, een feest, een trouwerij of een vergadering. Slot Zeist is dus een karakteristiek gebouw met ontzettend veel functies. Het kasteel moet je tijdens je dagje uit of bus stapje naar Zeist zeker hebben bezocht!

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Te voet of per fiets

Zoals eerder genoemd, ligt Zeist dus aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Vanuit bezoekerscentrum de Boswerf kun je verschillende routes nemen om de Utrechtse Heuvelrug te verkennen. Dit kan zowel te voet als per fiets. Geniet tijdens de wandeling of fietstocht niet alleen van de prachtige natuur in de heuvelachtige bossen, maar geniet ook van de indrukwekkende kastelen en landgoederen, beleef de evenementen en attracties en laat je culinair verrassen in een van de restaurants. Ook zijn er genoeg mogelijkheden voor de kinderen om heerlijk te ravotten in de natuur. Ben je op zoek naar een kortere wandeling in een iets wat andere omgeving, bezoek dan Landgoed de Breul. Bij dit landgoed ligt een park waar je ook heerlijk even tot rust kan komen tijdens een kortere wandeling. Wil je langer dan een dagje genieten van al dit moois, dat kan. In de omgeving van Zeist en de Utrechtse Heuvelrug zijn er ontzettend veel vakantieparken, campings en hotels te vinden voor een leuke overnachting. 

Centrale ligging

Er worden regelmatig uitstapjes met touringcars georganiseerd richting het prachtige Zeist. De stad biedt de afwisseling tussen karakteristieke gebouwen zoals Slot Zeist, prachtige natuur op de Utrechtse Heuvelrug en de drukte in het centrum van Utrecht. Daarnaast is Zeist ontzettend centraal gelegen, waardoor je makkelijk door kunt reizen naar een andere mooie plaats in Nederland. Zeist is dus zeker een aanrader voor een dagje uit of weekendje weg in eigen land.